Geplaatst op

Colli della Murgia wijnen

INTRODUCTIE

Vanaf medio april 2024 introduceren wij een volledig nieuw wijngoed in ons portfolio. Door het succes van de verkoop van wijnen uit Puglia, de hak van de laars, zijn wij ervan overtuigd om nu de volgende stap te zetten en direct vanuit deze interessante streek wijnen voor u in te kopen! (denk aan bijvoorbeeld de Primitivo)

Wijngoed Colli della Murgia, in de buurt van Bari, in het noorden van de provincie Puglia, levert hele mooie wijnen en dat past uitermate goed bij de overige wijnen die wij sinds jaren in ons assortiment hebben. Deze authentieke wijnen, die met grote zorg zijn gemaakt, weerspiegelen de smaken van dit zonovergoten gebied. Je waant je werkelijk in de warme zon met een glas geweldige wijn in de hand!


Laat u binnenkort verrassen door iets speciaals. Exclusief voor Nederland importeren wij deze wijnen. We beginnen met 6 verschillende wijnen. Prijzen vanaf € 8.95 per fles. Wat kunt u verwachten? Deze wijnen zullen wij u aan gaan bieden:
– ERBACEO Bianco Puglia: Minutolo 50% Greco 50% per fles € 10.95
– SELVATO Rosso Puglia: Primotivo 50% Aglianco 50% per fles € 10.95
– TUFJANO: Bianco Puglia: Minutolo 100% per fles € 11.95
– MAZZARO: Rosso Puglis: Aglianico 100% per fles € 11.95
– DOLINE: Bianco Chardonnay Puglia: Chardonnay 100% per fles € 8.95
– DOLINE: Rosato (Rosé) Nero dit Troia 100% per fles € 8.95
– DOLINE: Rosso Primitivo 100% per fles € 8.95
– DOLINE: Rosso Nero di Troia 100% per fles € 8.95

Voorbestellen mogelijk! Het meest eenvoudige per Email aan: andre@umbriaweine.de
Wij nemen dan contact met u op om u te informeren wanneer u de bestelling kunt verwachten.

Meer info over de wijnen zullen we binnenkort op onze website delen. Mocht u meer info willen hebben, kunt u altijd op de website van Colli delle Murgia kijken! Alvast heel veel plezier met lezen.