Birra Dell’Eremo Glaciale Imperial IPA

3,25  Inkl. MwSt.

Birra Dell’Eremo Glaciale Imperial IPA

Out of stock

SKU: BD-0001 Category: Tags: , ,

Description

Birra Dell’Eremo Glaciale Imperial IPA

Dit elegante bier, dat word gebrouwen in Assisi in de stijl van Imperial IPA, heeft een toevoeging van honing. Met zijn donkere amber kleur, overtuigd dit bier met een vaste beige schuimkraag. Met een complexe geur van kruiden en balsamico en tonen van citrus en manderijn, is de Glaciale toch zacht van smaak, met een beetje honing, dat het bittere van het bier neutraliseert.

De Glaciale word geleverd in een elegante fles met een inhoud van 0,33 liter. Het etiket toont een ijsbeer, wat goed het karakter van dit bier weergeeft. Vervaardigd uit water, Barley Malt, honing, hop en gist. De ideale drinktemperatuur ligt bij 6 tot 8 graden Celsius.

Birra Dell’Eremo in Assisi is een jonge firma en is in 2011 opgericht door Geltrude Salvatori Franchi samen met haar man Enrico Ciani, die een opleiding heeft gehad tot bierbrouwer aan de CERB school in Perugia.

De passie voor het brouwen van bier is begonnen als een kleine huisbrouwerij en heeft zich nu uitbetaald in een bedrijf met inmiddels 7 medewerkers. Dit familiebedrijf werkt uitsluitend met de beste ingrediënten en produceert authentieke bieren. De nieuwe brouwerij is gebouwd vlakbij Assisi op de uitlopers van de Monte Subasio.

Land van herkomst: Italië
Alcoholpercentage: 7,5%
Prijs per liter: € 9,85