Klantenservice: 085 0471 838

Umbriawijn.nl

Wijnimport uit Umbrië, Italië.

Rode Wijn

Vitalonga Terra di Confine

Vitalonga Terra di Confine

Terra di Confine, is een zeer complexe wijn met een mooie structuur en een lange levensduur. De

naam van deze wijn betekend niets anders dan grensland, het gebied waar Umbrië en Toskane aan elkaar grenzen, beiden met verschillende culturen en tradities. Deze wijn is een blend van de wereldberoemde Montepulciano druiven en een klein gedeelte Merlot. De bereiding van deze wijn vind gedurende 18 dagen in stalen tanks plaats, met direct contact tot de druivenschillen, onder lage temperatuur, gevolgd door de fermentatie van de alcohol. Daarna word de wijn gedurende 12 maanden in vaten van Frans eikenhout.  

Na deze 12 maanden word de wijn gebotteld en nog eens 12 maanden in de fles bewaard, voordat deze wijn op de markt komt. De Terra di Confine heeft een robijnrode kleur, met noten van rode vruchten en drop en een volle smaak van gebalanceerde zoete tannine met  elegantie en vol van mineralen.  
Past erg goed bij gegrillt vlees, wildgerechten, oude kaassoorten, gerechten met paddenstoelen en sauzen van wildzwijn. Drink deze wijn bij een temperatuur van 18 graden Celsius. Het alcoholpercentage ligt bij 14%.

Land van herkomst: Italië
Alcoholpercentage: 14%
Bevat sulfieten


 

Webwinkelkeur

 

 

Openingstijden Weinboutique Bad Bentheim

MAANDAG van 14.30 tot
17.00 uur
WOENSDAG, DONDERDAG
en VRIJDAG van 14.30
tot 18.30 UUR
ZATERDAG van 13.00
tot 18.00 UUR

ZONDAG 13.00 tot
17.00 UUR
en op afspraak.
Telefoon: 085 0471 838

Umbriawijn op Facebook

Afbeeldingsresultaat voor logo facebook 

 

 

 x 

Winkelwagen is leeg