Klantenservice: 085 0471 838

Umbriawijn.nl

Wijnimport uit Umbrië, Italië.

Aanbiedingen

UMBRIAWIJN.NL

De beste wijnen uit Umbrië! Eigen import.

wineyard

Welkom bij umbriawijn.nl!

Umbriawijn.nl heeft tot doel u te laten kennismaken met producten uit Umbrië, die veelal slechts plaatselijk worden verkocht. Zo geven wij kleine wijnhuizen en andere fabrikanten de mogelijkheid hun producten aan te bieden. Deze bedrijven leveren producten van topkwaliteit, die u zeker moet leren kennen!
Via onze website kunt u eenvoudig deze producten in Nederland bestellen. Laat u zich verrassen wat Umbrië allemaal heeft te bieden.

Umbriawijn is opgericht in 2014 en is steeds op zoek naar nieuwe producten, zodat wij altijd een interessant pakket artikelen voor u hebben. Sinds Augustus 2015 zijn wij de officiële verkoper van de wijnen van het wijnhuis Tenuta Vitalonga uit Ficulle in de omgeving van Orvieto in het zuiden van Umbrië. "Genius" wijnen met een geheel eigen karakter. In 2016 hebben we wijnen toegevoegd van 3 nieuwe wijnhuizen: Cantina Berioli uit Magione aan het Lago Trasimeno en wijnhuis Chiorri in S. Enea, dat onder Perugia valt. Daarnaast hebben we ook een paar wijnen toegevoegd van Colle Ciocco uit Montefalco.

Ook in 2017 zijn we erin geslaagd een nieuw, interessant wijnhuis aan ons gamma toe te voegen: Cantina Dionigi uit Bevagna met wijnen uit het Montefalco DOCG en DOC gebied. Ons assortiment bestaat momenteel uit bijna 50  verschillende wijnen. Nieuwe gesprekken zijn gaande, dus houdt onze website in de gaten!

Webwinkelkeur

 

 

Openingstijden Weinboutique Bad Bentheim

MAANDAG van 14.30 tot
17.00 uur
WOENSDAG, DONDERDAG
en VRIJDAG van 14.30
tot 18.30 UUR
ZATERDAG van 13.00
tot 18.00 UUR

ZONDAG 13.00 tot
17.00 UUR
en op afspraak.
Telefoon: 085 0471 838

Umbriawijn op Facebook

Afbeeldingsresultaat voor logo facebook



 

 

 

 x 

Winkelwagen is leeg